sâmbătă, 14 ianuarie 2012

povestii triste

in toamna anului 2010,o fata pe nume Eliza care avea doar 15 anisori isi plimba catelusa prin parc pe nume Lizzi.Plimbandu-se ele linistite,telefonul Elizei suna!Cand a raspuns la telefon,Lizzi a fugit de langa ea [o sunase mama ei pentru a venii acasa deoarece o asteapta cineva] Eliza n-a mai stat pe ganduri si a inceput sa fuga dupa Lizzi...tot fugind nu i-a mai dat de urma! O striga in disperare"Lizzi,Lizzi meu,unde esti?vino aici!!!" in zadar..dar Eliza nu a incetat cautarea.A vazut undeva pe aproape o bancuta.Acolo era Lizzi,mersese spre ea iar cand a ajuns langa bancuta a dat ochi in ochi cu cel mai frumos baiat pe care l-a intalnit vreodata!! Inima Elizei batea cu putere,nu stia ce sa faca ce sa zica..
Baiatu o intreba: Hey,e catelusa ta?
Eliza: da,este Lizzi a mea!
Baiatul: ah,ok ma bucur ca ai regasit-o!
Eliza: si eu,o iubesc enorm!!♥
Baiatul: appropo numele meu este Denis,cum te cheama?
Eliza: poi...ma cheama... Elizza:">![Elizza era foarte emotionata si deabea isi gasea cuvintele]
Baiatul: incantat de cunostina!
Eliza: si eu:">!
[[Baiatul avea niste ochi albastrii fermecatori si un zambet de-a dreptul cuceritor,avea si niste gropite adorabile in obrajori:">!]]
[Eliza s-a si indragostit pe loc de el si Denis la fel:x]
Denis nestand pe ganduri ii ceruse numarul de telefon iar Eliza il daduse!
D: auzi,maine poti iesi la o plimbare?
E: sigur,nu am nimic de facut:d
D: perfect atunci:x ne intalnim pe la ora 3, e bine?
E: e perfect!

[cei doi plecasera spre casa.Cand ajunsese acasa Eliza avea niste fluturasi si nu se putu abtine sa nu-i spuna mamei ei ceea ce s-a intamplat,erau cele mai bune prietene mereu ii spunea tot ce se intampla in viata ei.
Dimineata,Eliza s-a trezit emotionata dar si cu o durere de burta:( Durerea de burta avea legatura cu ceea ce avea se intample in acea zi! Trecuse foarte repede timpul iar Eliza se grabi sa ajunga in parc,sa n-o astepte Denis mult timp!Ajunsa in parc tot langa acea bancuta il revazuse pe el,din nou inima ii batea foarte tare "mai ca ii iesea din piept" cu o voce tremuranda ii spuse "BUNA"!
D: hey,buna! [se ridica de pe banca si o pupa pe fata] ce faci?
E: bine fac,ma doare un pic burta dar e ok!
D: ce zici,ai chef sa ne plimbam?
E: desigur!
[Acestia s-au plimbat timp de 2 ore,au vorbit multe,s-au cunoscut din ce in ce mai bine ... si tot asa si se facuse seara. Eliza ii spune acestuia ca nu mai poate sta deoarece mama ei se va ingrijora pentru ca intarzie.Denis s-a oferit sa o conduca acasa iar cand aceasta trebuia sa intre in scara blocului..Denis ii pusese intrebarea "vrei sa fii prietena mea?"Eliza era in culmea fericirii ,era in al noualea cer! Pe loc i-a raspuns ca "DA,vreau sa fiu prietena ta"!!...Acestia aveau cea mai frumoasa relatie,erau impreuna de 8 luni de zile si amandoi erau indragostiti lulea unul de celalt.Ieseau zilnic impreuna,vorbeau la telefon din ora-n ora pana intr-o zi cand..nu s-au vazut deloc si nu au vorbit nici la telefon.Insa Eliza s-a cam plictisit de el si a hotarat sa nu ii mai raspunda la telefon in timp ce Denis o suna in disperare! Credea ca daca nu o sa-i mai raspuna o sa o uite si o va lasa in pace! Dar nu,Denis se indragostise de ea si nu putea sa-si imagineze lumea fara ea!...dupa 3 zile Eliza il si uita,nu-i mai dadea importanta si iesea cu o trupa de vagabonti! In timp ce ea se plimba cu ei il zarise pe Denis si cand au trecut unul pe langa altul Eliza il lua pe unu dintre baieti de mana sa creada ca sunt impreuna! cand Denis vazu fugise acasa si a inceput sa planga.Nu-i venea sa creada,iubirea vietii lui [asa cum o numea el] ii facea asa ceva..A hotarat sa incerce sa o uite dar ii era foarte greu.A inceput sa-si innece dorul in alcool..venea noaptea tarziu acasa ,in stare groaznica consuma alcool peste masura ...vazand ca nu o uita a inceput sa se drogheze:( Devenise dependent de droguri,de alcool si de singuratate! pana intr-o zi cand..ajunsese la spital in stare critica,se afla in coma alcoolica si a fost dus la dezalcoolizare! in zadar tot asa facuse iar urmatoarea data era si mai grav ,corpul lui cedase de la atata alcool si droguri! Ajuns la spital era deja in coma,doctorii au incercat sa-l salveze dar...in zadar! probabilitatea de a se face bine era una foarte mica! A fost tinut in coma timp de 7 zile pana cand doctorii au hotarat sa-l bage in moarte clinica! .... in acel timp Elizei ii se facu dor de Denis si l-a sunat..telefonul lui era pe noptiera de langa patul de spital iar cand medicul venise se uita pe telefonul lui si vazuse un apel pierdut de la "puisorul meu"asa o altintase mereu.Medicul vazand a sunat.o pe Eliza.
E: aloo,Denis ce mai faci?
Dr.nu este Denis,sunt medicul lui!
E: s-a intamplat ceva cu Denis? vreau sa vorbesc cu el!
Dr.Poi nu stiti? Denis e in moarte clinica!
E: Nu se poateeeeeeee,nu e adevarattttt!!!!!Nuuuuu! [scapase telefonul din mana iar medicul a inchis]
Nestand pe ganduri Eliza a mers la spital,ajunsa acolo l-a vazut pe pat iar medicii ii dadeau jos aparatele care l-au tinut in viata timp de 7 zile! Cand Eliza vazuse cazuse jos .. a lesinat si a avut nevoie de ingrijiri medicale! Dar ea se facuse bine insa era marcata de moartea lui Denis ...
La inmormantare aceasta era prezenta..si plangea singrua,intr-un colt unde nu erau alte persoane..Dupa inmormantare se dusese la mormantul lui si isi reamintise de clipele frumoase petrecute impreuna,nu-i venea sa creada ceea ce s-a intamplat,se simtea foarte vinovata pentruu ceea ce s-a pricinuit din cauza ei.Fara sa gandeasaca,Eliza lasase un biletel pe mormantul lui,dupa asta lua un cutit si si-l infipse in inima! Murise pe mormant cu o lacrima in ochiul stang! 
Au inmormantat-o langa el..iar mama ei inca pastreaza biletelul de Adio lasat de unica ei fiica. ..pe biletel scria :"iti jur iubitul meu ca vom fii impreuna dincolo de aceasta lume..Te iubesc si te-am iubit mereu... mama te rog frumos sa-mi ierti greseala si intelege-ma..te iubesc enorm si voi avea grija de tine de acolo de unde voi fii. Cu drag a ta Eliza..." 

Un comentariu: